La Fira Mediterrània s’adhereix al programa Apropa Cultura,

L’objectiu d’aquest programa liderat per L’Auditori de Barcelona és que la cultura sigui assequible per als col·lectius amb necessitats socials, a través de preus reduïts

Per cumplir l’objectiu de fer que la cultura sigui assequible per als col·lectius amb necessitats socials, Fira Mediterrània posarà a disposició d’aquestes entitats socials una part de la seva oferta d’entrades en condicions molt avantatjoses.

Fira Mediterrània ha donat aquest pas en coherència amb la seva concepció àmplia de la cultura popular, on la relació entre les arts i la millora social juguen un paper important. D’aquesta manera, i durant la passada edició la programació va incloure propostes de dansa integrada (minusvalia física), dansa amb gent gran, percussió amb col·lectius en risc d’exclusió, projectes pedagògics singulars o la participació de nens i avis de Manresa en un concert de rumba catalana, entre d’altres. De la mateixa manera, les jornades i activitats professionals de la Fira varen incloure diversos actes relacionats amb la transformació social i les noves formes de participació de la societat en la cultura.