La fira Terra de bruixes i bandolers es celebrarà a Arbúcies els propers dissabte 28 i diumenge 29 D’abril

L'ajuntament amplia les activitats a tot el cap de setmana amb la fira artesanal i de productes del Montseny i les Guilleries, així com un tast de cargols a la Plaça de la Vila

La fira Terra de bruixes i bandolers es celebrarà el darrer cap de setmana D’abril amb més activitats que mai, entre les quals destaquen un tast de cargols i L’ampliació de la fira D’artesans i de productes del Montseny durant el dissabte 28 i el diumenge 29 D’abril.  L’objectiu de L’ajuntament és potenciar encara més aquesta fira i promoure la vila com una destinació turística de primer ordre vinculada sobretot a la descoberta del territori que conformen la vall D’Arbúcies i el Montseny.
Mites, llegendes, natura, artesania, patrimoni, gastronomia, espectacles al carrer i moltes activitats més estaran presents en una fira que recupera la història més oculta de la vall D’Arbúcies i el Montseny. Una selecció de restaurants de la vila oferirà també diversos menús gastronòmics durant les jornades gastronòmiques de bruixes i bandolers.
La fira Terra de bruixes i bandolers s’havia previst inicialment pel diumenge 20 de maig, però s’ha canviat la data per no apropar-se tant en el temps amb el concurs de catifes de flors naturals, que arribarà a Arbúcies el diumenge 3 de juny, i la festa de les Enramades, que es celebrarà entre el 7 i el 13 de juny. L’Ajuntament D’Arbúcies ha consensuat el canvi amb els comerciants (Comerç Arbúcies) i el Gremi de Restauradors i Hotelers D’Arbúcies (GRHA)