La Flama es presenta amb un 25% de les entrades venudes i la voluntat d'esdevenir un espai de trobada entre les lluites populars i la música compromesa

Membres de l'organització de La Flama i membres de Txarango i Alquadrat van presentar el passat dimecres 15 d'octubre, el festival musical que es celebrarà el proper 20 de desembre

Des de l’organització, José Luís Castet i Xavi Pellicer, van remarcar la voluntat de què aquest espai, més enllà d’un festiva musical, fos un espai de sinergies i trobades entre la música compromesa i les lluites i reivindicacions populars; on es plantejarà la música com a forma de compromís i d’implicació social per a transformar el món i el país, en uns moments en els que fa més falta que mai.

Pel que fa als aspectes del festival, han remarcat que a dos mesos per la celebració (i amb tan sols 10 dies) ja s’han venut un 25% de les entrades (més de 400). Per altra banda, s’ha destacat que el festival començarà a dos quarts de 6 de la tarda fins les 12 de la nit i que posteriorment hi haurà cercavila animada i festa final al Bar Sabadellenc La República. També s’ha informat que es poden anar adquirint les entrades a través de la pàgina laflama.cat o físiques al Casal Independentista i Popular de Sabadell “Can Capablanca” (Carrer Comte Jofre 30) on també es poden aconseguir les samarretes del festival. Finalment, l’organització ha informat també que durant el novembre i el desembre i haurà dues festes de presentació, una a Bar República de Sabadell i una altra a la República del Ritmo a Cerdanyola del Vallès (antic Mundo Canibal) i ha remarcat que les entrades del festival són limitades.

 
Alguer Miquel, cantant de Txarango, ha destacat la importància d’aquest tipus d’espais i la voluntat i ganes d’implicació del grup en el projecte alhora que ha fet una crida a la població perquè no es perdi l’oportunitat de participar-hi. També ha remarcat que l’horari i el dia conviden a què pugui participar-hi gent de totes edats en un ambient molt agradable.
 
Per altra banda, Àlex Pont, cantant del grup Sabadellenc AlQuadrat, ha d’estacat la il·lusió que els feia, com a banda sabadellenca, de poder participar d’aquest Festival amb bandes com Txarango, Aspencat i Esnebeltza i alhora donar un cop de mà a les lluites de la ciutat.