La forma de les coses, Boulevard, Nelly Blue i els 50 anys de la nova cançó al segon trimestre del teatre de Blane

El cicle de concerts familiars Mosaic Música arriba a la seva sisena edició

El Teatre de Blanes ha presentat la programació del segon trimestre que aixecarà el teló el proper 9 D’abril. L’encarregada D’obrir la programació serà la premiada La forma de les coses de Neil Labute, dirigida per Julio Manrique. El 22 D’abril, amb motiu de la festivitat de Sant Jordi serà el torn de Marc Parrot i el concert 50 anys de la Nova Cançó, lletra i música. El 15 de maig arribarà a Blanes el Boulevard de Carol López, protagonitzada per Paul Berrondo, Ernesto Collado, Amparo Fernández, Marta Pérez, Àgata Roca. La programació professional la clourà la divertida comèdia musical Nelly Blue, la primera producció de les T de Teatre amb la companyia Los Tigres.

Dins de la programació D’aquest segon trimestre, cal destacar el cicle de concerts familiars Mosaic Música, que enguany arriba a la seva sisena edició i que portarà al Teatre de Blanes una programació musical de qualitat per a públics de totes les edats i nivells D’experiència i formació musical. Els tres concerts que integraran el Mosaic Música 2010 seran: Pere i el llop, Girasons i La festa de la Nora.

En L’àmbit local, la programació inclourà la tercera edició de les sessions de curtmetratges que organitza L’Associació Cultural Crit D’Art, Curtmetratges 3.1., coincidint amb les activitats programades amb motiu de Sant Jordi.

Pel que fa a la captació de nous públics, una de les novetats del primer trimestre va ser la posada a la venda D’entrades a 6 ? al tercer bloc del teatre. Aquesta iniciativa ha estat ben acollida pel públic del Teatre de Blanes ja que facilita L’accés a les arts escèniques a persones amb menors recursos econòmics.

Etiquetes:
,