La Fundació La Roda estrena la cançó de la Tamborinada en la 34a edició de la festa familiar més important de Barcelona

La festa està dedicada a L'esport i L'educació en el lleure sense barreres

La Fundació La Roda creu en L’accés a la cultura, a L’educació i a L’oci per a tothom. I està convençuda que L’esport i L’educació en el lleure, que tenen molts valors en comú, afavoreixen aquest accés. És per això que aquest any el lema de la festa és Juga, corre, salta, balla!, en una edició festiva que incorpora L’esport i el sector associatiu de les discapacitats a través de Cocarmi (Comitè català de representants de persones amb discapacitat), per fomentar L’esport educatiu, inclusiu i sense barreres.

La Tamborinada 2011 proposa aquest any més de 50 tallers i jocs, 35 espectacles D’escenari i itinerants i manifestacions de cultura popular, amb els castellers de Barcelona, gegants, capgrossos i bestiari. Destaquem com a novetats L’estrena de la cançó de la festa, el festival de contes EVA Infantil i el Passeig dels Teatres, en què sales teatrals mostraran les seves programacions per al públic familiar. La festa començarà a les 11 h i s’acabarà a les 19 h.

La Tamborinada 2011 té com a objectiu mostrar en una gran festa plena de sorpreses, música, màgia, contes, dansa i teatre, que podem aprendre molt els uns dels altres perquè no hi hagi barreres en el temps del lleure i per recuperar L’esport en clau solidària i no competitiva com a valors principals.

La Fundació La Roda

És hereva de L’associació La Roda, creada L’any 1977, i és un dels circuits D’espectacles familiars i D’educació en el lleure més importants de Catalunya. Ofereix programacions estables D’espectacles per a tots els públics i tallers per a educadors, joves i infants. Du a terme projecte culturals, educatius i de sensibilització amb els objectius de millorar el lleure infantil i juvenil i educar en els valors, lluitar contra L’exclusió social, ser una eina de dinamització i de participació cultural i estendre el lleure en català. La Fundació La Roda està formada per unes 100 entitats culturals, juvenils i infantils de tot a Catalunya. Aquestes entitats treballen en prop de 40 poblacions catalanes, en barris i poblacions amb mancances de tipus econòmic, social i cultural.

Etiquetes:
,