La Fundació Barraquer organitza la seva primera exposició d'Artistes Solidaris

Els beneficis permetran finançar part de les expedicions assistencials a països en desenvolupament que realitza l'entitat

La Fundació Barraquer exposa la seva primera mostra benèfica d’Artistes Solidaris amb la finalitat de recaptar fons per a les expedicions mèdiques que el 2012 realitzarà en diversos països en desenvolupament. L’exposició recull l’obra de 48 artistes com Perico Pastor, Lorenzo Quinn o Susana Solano, que han donat les seves peces a la fundació amb l’objectiu d’obtenir el major benefici per als projectes de la Fundació Barraquer. La mostra es podrà visitar fins al 23 de març a la mateixa fundació.

L’exposició d’Artistes Solidaris acull obres de 48 artistes i es pot veure a la seu del carrer Laforja número 88 de Barcelona, fins al 23 de març. Totes les peces exposades estan a la venda amb l’objectiu de recaptar fons per finançar les expedicions assistencials que la fundació realitzarà el 2012 a països en desenvolupament. El preu de venda de les obres oscil·la entre els 150 i 3.000 euros.

Els artistes que participen en l’exposició són Aguilar Moré, Miquel Aparici, Elisa Arimany, Angela Maria Atauri, Mariana Barraquer, Miguel Barris, José Bascones, Susana Bascones, Philippe Boonen, Antoni Boronat, Pere Borrat, Juanico Caballé, Marta Castro, Àngels Cereceda, Lourenço Didier, Diogène, Marta Diumenjó, Jordi Estivill, Sebastian Farré, Montserrat Faura, Felipao, Federico Fisas, Joan Miquel Font, Eduardo Fontdevila, Xita Fornt, Xisco Fuentes, Ricardo Gago, Rosa Galindo, Maria Teresa Huguet, Alfredo Lanz, Irene López , Josep Massaguer, Ana Miquel, Perico Pastor, Rodolfo Picó Iglesias, Lorenzo Quinn, Elena Rasposo, Félix Revello de Toro, Mercedes Roglá, August Rosell, M. del Valle Rubio, Luisa Sallent, Salustiano, Susana Solano, Maria Torrontegui, Monia Touiss, Antoni Vives Fierro i Nacho Zabal.

Sobre la Fundació Barraquer

La Fundació Barraquer es va crear el 2003 amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament de l’oftalmologia i aconseguir que sigui universal en el seu aspecte assistencial. L’objectiu principal de la Fundació Barraquer és dispensar atenció oftalmològica a pacients sense recursos, al Centre d’Oftalmologia Barraquer a Barcelona i en zones deprimides de països en vies de desenvolupament. Amb aquesta finalitat, la Fundació realitza expedicions assistencials per operar de cataractes, la causa principal de ceguesa en aquests països i dispensar ulleres a nens i adults amb problemes de visió. Fins al moment s’han realitzat 28 expedicions.

Els altres pilars de la Fundació són la formació de personal sanitari, el suport a les investigacions oftalmològiques i la conscienciació social a favor de la donació d’ulls.

Etiquetes: