La Fundació Factor Humà convoca un concurs d’acudits sobre el món laboral

El concurs es fa amb l'objectiu de donar a conèixer el VII Premi Factor Humà Mercè Sala

Amb l’objectiu principal de donar a conèixer el VII Premi Factor Humà Mercè Sala (http://www.premifhmercesala.org), la Fundació ha proposat a la ciutadania un concurs d’acudits relacionats amb l’entorn laboral coorganitzat amb Fundació TMB.

El concurs se celebrarà el dia 28 de maig a les 18.00h al vestíbul de l’estació Diagonal de la Línia 5 (accés Rosselló / Rambla Catalunya). L’actor Ferran Aixalà serà l’encarregat d’introduir les persones participants i fer petar el riure entre els usuaris de TMB. Podran participar a l’acte tant les que ja ho han fet en la fase prèvia online, via mail o bé via Twitter o Facebook amb l’etiqueta #factorhumor, com les que aquell dia s’acostin a l’escenari. Totes les persones participants del concurs tenen regal assegurat.

La Fundació Factor Humà, dedicada a promoure les bones pràctiques en la gestió de les persones, vol donar així a conèixer el VII Premi Factor Humà Mercè Sala, que se celebrarà el proper 4 de juny i que guardonarà un cas d’èxit organitzatiu o empresarial.