La Fundació Joan Miró acull L’exposició ?Murals’

La mostra es podrà veure del 19 de febrer al 23 de maig de 2010

La Fundació Joan Miró presenta una exposició amb L’obra D’artistes que treballen directament damunt el mur i que provenen de diversos països, des de L’Àfrica occidental fins a Europa, passant per Mèxic i els Estats Units.

Murals vol ser un espai de creació i de trobada dels muralistes dels nostres dies. Així, la Fundació convidarà deu creadors a intervenir damunt les parets de les sales D’exposició temporal. Aquest procés serà filmat i presentat en un DVD, que permetrà conèixer els diversos mètodes de treball.
 
L’exposició proposa un recorregut que aplega diversos aspectes D’aquest art. S?inicia amb la mostra més tradicional i anònima amb el treball de les dones soninké de Mauritània. Continua amb les pintures amb puntets D’argila damunt fons vermell de L’artista tailandès Sakarin Krue-On.

Al Pati de L’Olivera hi haurà el jardí vertical D’heura de Jerónimo Hagerman, que es podrà veure  també des de dins de les sales en què conviurà amb una mostra de L’art de carrer: el grafit, que
arriba de mà D’UTRCrew, de Bòsnia i Herzegovina, i de Scope, de Singapur. La mostra segueix amb L’obra D’artistes que intervenen en els espais públics, com L’alemany Lothar Götz o els espanyols Eltono i Nuria, la qual serveix de transició cap a altres visions del muralisme actual, com són les de Brian Rea, Ludovica Gioscia o Paul Morrison.

Finalment, per anar una mica més enllà del mural en un sentit estricte, hi haurà una sala on el públic podrà interactuar amb la paret de dianes de Jacob Dahlgren.

Etiquetes:
, ,