La Fundació Joan Miró celebra els 35 anys de teatre infantil

Demà, dijous 17 de gener, a les 12h, més de 25 companyies de teatre diferents es trobaran a la Fundació Joan Miró per celebrar els 35 anys de teatre infantil

 La Fundació Joan Miró ha organitzat una trobada amb més de quaranta actors, intèrprets i titellaires dels principals grups de teatre del país, responsables de la creació i producció d’espectacles infantils. Amb ells podrem fer una revisió del que ha estat aquest gènere.
 En aquests 35 anys han passat per l’escenari de la Fundació més de 80 companyies i més de 700.000 espectadors.  Les companyies també han evolucionat i els decorats i escenaris artesanals conviuen en l’actualitat amb muntatges audiovisuals més sofisticats. Però el llenguatge directe, la gestualitat, les tècniques d’oralitat més populars com l’escenificació de contes i cançons continuen oferint la màgia i la poètica d’un gènere que ha sabut connectar amb un públic molt exigent: els infants.
 Per poder analitzar què ha estat el teatre infantil aquestes últimes dècades i reflexionar sobre el seu futur, es comptarà amb la presència de:
Pep Bou – Centre  de Titelles de Lleida – Cia. Anna Roca – Cia. Ínfima la Puça – Cia. de titelles  Pa Sucat – Cia. Per Poc – La Closca – Marcel Gros – L’Estaquirot – L’Estenedor – La Fanfarra – Enric Magoo – Marduix Titelles – Teresa Monsegur (Grup Tres Terres) – Pengim Penjam – Ester Prim  – Cesc Serrat – Teatre de Sac – Teatre Mòbil – Titelles Babi – Titelles Vergés – Toc de retruc – Tortell Poltrona – Txo Titelles –Xip Xap Teatre –Xirriquiteula.