La Fundació Joan Miró ofereix visites adaptades i recursos d'accessibilitat a persones amb discapacitat sensorial

Amb L'exposició Joan Miró 'L'escala de L'evasió' la Fundació s'afegeix a les activitats del Dia internacional de les persones amb Discapacitat oferint una visita accessible el proper 4 de desembre per a persones cegues o amb baixa visió

Des de L’any 2008, la Fundació Joan Miró de Barcelona treballa, amb el suport de ComAccess, per acostar les seves activitats als públics amb discapacitats.
 
La Fundació Joan Miró acosta L’art a les persones amb discapacitat sensorial i els ofereix visites adaptades i recursos D’accessibilitat a la col·lecció permanent i, ara també, a L’exposició temporal Joan Miró. L’escala de L’evasió. Des de la seva inauguració, el passat 18 D’octubre, s’han organitzat visites comentades per a persones cegues o amb baixa visió un diumenge de cada mes amb recursos D’accessibilitat, com ara relleus que reprodueixen algunes de les obres de la mostra.
 
L’edifici de la Fundació Joan Miró de Barcelona, obra de Josep Lluís Sert, no té barreres arquitectòniques i, per tant, és accessible a persones usuàries de cadires de rodes. A més, des de L’any 2008, la Fundació treballa, amb el suport i la col·laboració de ComAccess, per aconseguir que els públics amb discapacitat puguin accedir a la seva col·lecció permanent, a les activitats educatives i, ara també, a les exposicions temporals.
 
D’altra banda, s’ha creat una aplicació gratuïta per a L’IPhone, un model de telèfon accessible, desenvolupada per Nostro Studio i disponible a L’AppleStore, amb informació sobre la Fundació, L’exposició, un lector de codis QR i un Itinerari per la Barcelona de Joan Miró.
 
Fins el 18 de març, la Fundació acull ‘Joan Miró. L’escala de L’evasió‘ que aplega més de 170 obres i que posa de manifest el compromís de L’artista amb el seu temps i el seu país. La mostra ha estat organitzada conjuntament per la Tate Modern de Londres i la Fundació Joan Miró de Barcelona i patrocinada per la Generalitat de Catalunya, L’Ajuntament de Barcelona i la Fundación BBVA. Després de Barcelona, la mostra viatjarà a la National Gallery of Art de Washington. Des de la seva inauguració, L’exposició ja ha rebut més de 70.000 visitants.

Es necessita reserva prèvia a programa.educatiu@fundaciomiro-bcn.org fins les 12h del divendres anterior a la visita.
Etiquetes: