La Fundació Joan Miró presenta 'In Cycling Mode: The Wilson Exercises'

La mostra és un projecte d'Anna Craycroft i Marc Vives i es podrà veure a l'Espai 13

La mostra és el resultat d’una investigació conjunta de llarga durada entre els artistes i l’oficina curatorial Rivet a l’entorn del procés de creació com a element creatiu en ell mateix. In Cycling Mode: The Wilson Exercises es pot visitar del 27 de març al 7 de juny de 2015 i s’emmarca en el cicle Lesson 0, comissariat pel col·lectiu Azotea (Ane Agirre i Juan Canela). Aquesta temporada 2014-2015 a l’Espai 13 es reflexiona sobre l’estat actual de l’educació artística i s’hi exploren noves formes de generar i transmetre coneixement.

In Cycling Mode és la segona proposta en format expositiu de The Wilson Exercises, que va començar amb una residència a Rogaland Kunstsenter (Noruega) l’estiu de 2014 i per l’exposició The End of Summer, presentada al REDCAT (Los Angeles) l’hivern de 2014. En la seva parada a la Fundació Joan Miró, The Wilson Exercises entra en diàleg amb el cicle Lesson 0 i opera com un treball col·lectiu d’artistes i comissaris en un cicle comissariat per un altre col·lectiu curatorial. Les obres exposades a l’Espai 13 són traduccions del que passa quan experiències expositives prèvies tornen a l’estudi individual i s’enfronten de nou amb mètodes de treball i hàbits personals.

El cicle consta de quatre projectes expositius signats per Priscila Fernandes, Rita Ponce de León, Anna Craycroft/Marc Vives en col·laboració amb Rivet i Eva Kotatkova. Els quatre projectes s’activen a partir de Pedagogies de fricció, un programa de mediació pedagògica conduït per Aida Sánchez de Serdio, Cristian Añó (Sinapsis) i Rachel Fendler.