La Fundació la Ciutat Invisible crea el Club Ciutat del Teatre

Les inscripcions per formar-ne part començaran el 2 de setembre i els 100 primers socis tindran, com a regal de benvinguda, dues entrades per la propera edició de Temporada Alta

La Fundació La Ciutat Invisible, impulsada per Bitò Produccions, posarà en funcionament el proper 2 de setembre el club d’espectadors, EL CLUB CIUTAT DEL TEATRE (CT). Aquest club agrupa persones que volen formar part activa d’una comunitat interessada en les arts escèniques i la cultura. Per participar-hi cal fer una aportació anual mínima de 100 € que dóna dret als seus membres a gaudir d’informació, avantatges i propostes exclusives de teatre, música, dansa, cinema, art i cultura.
Així, EL CLUB CT! oferirà als seus membres tot un ventall d’activitats (conferències, col·loquis, fòrums, viatges, visites guiades, master class, etc), descomptes i preus especials en teatres i d’altres equipaments culturals i assessorament cultural personalitzat, entre d’altres.
La participació dels membres d’EL CLUB, però va molt més enllà d’una aportació econòmica. EL CLUB CT! és un projecte de vocació participativa en el qual els seus membres poden proposar continguts, opinar, generar debat i reflexionar al voltant del teatre, la cultura i el projecte de la “Ciutat del Teatre”. És per això que, EL CLUB ha creat un grup de Facebook i el hashtag de twitter #elclubct amb l’objectiu de proporcionar eines de comunicació i participació per als membres d’EL CLUB i per tothom que vulgui participar en el projecte.
Totes les persones interessades a formar part d’EL CLUB CT! podran apuntar-s’hi a partir del 2 de setembre omplint el formulari que trobaran al web www.ciutatinvisible.org. Les 100 primeres persones que es facin sòcies tindran com a regal de benvinguda dues entrades per al Festival Temporada Alta. A més, totes les aportacions tindran una desgravació fiscal del 25%.
Coincidint amb la presentació d’EL CLUB Ciutat del Teatre, comença una campanya de publicitat sota l’eslògan M’agrada el Teatre. Aquesta campanya busca agrupar les persones apassionades pel Teatre convidant-los, metafòricament, a venir a viure a EL CLUB per gaudir de tots els avantatges i descomptes i participant en la construcció d’aquest nou model cultural. El tret de sortida d’aquesta campanya ha estat la presentació en societat dels cinc primers membres d’EL CLUB, cinc persones anònimes, representants de la societat civil, espectadors actius que des d’un bon inici s’han interessat pel projecte.