La Fundació Mas i Mas i L’Auditori resenten el cicle ?Grans Intèrprets Catalans’

Els quatre recitals del cicle se celebraran a la Sala 2 Oriol Martorell de L'Auditori

El passat 8 de febrer es va inaugurar el cicle ?Grans Intèrprets Catalans’ amb L’actuació de la mezzosoprano Clàudia Schneider i el pianista Alfredo Armero. Aquest cicle està coproduït per la Fundació Mas i Mas i L’Auditori, i vol acostar alguns dels intèrprets més impressionants del nostre país.
Aquest primer recital va ser un calidoscopi D’algunes cançons del segle XX amb un repertori format per peces de Granados, De Falla, Montsalvatge i Weill.
Després de la cita del 8 de febrer, el cicle continuarà el 29 de març de la mà del pianista Albert Attenelle i, posteriorment, el 3 de maig serà el torn del violonceL’lista Arnau Tomàs i la pianista Hyosun Lim. Finalment, clausurarà aquest cicle L’actuació de la violinista Helena Satué i el pianista Vladislav Bronevetzky.

La iniciativa de la Fundació Mas i Mas i L’Auditori vol donar suport al magnífic planter D’intèrprets i creadors de Catalunya, alhora que es potencia L’afició per la música clàssica entre la població catalana, apropant al públic la sensibilitat, el lirisme i la bellesa de multitud D’obres intemporals. Aquest cicle acostarà alguns dels artistes més impressionants del nostre país que interpretaran, en quatre actuacions ben especials, peces del repertori clàssic universal de compositors com Bach, Beethoven, Chopin, Schumann, De Falla, Ravel i de grans creadors catalans com Montsalvatge i Granados. Una oportunitat única per descobrir i conèixer els millors intèrprets de Catalunya.