La Fundació SER.GI organitza la segona jornada "Compromís Social, Compromís d'Èxit" per parlar del vessant social a l'empresa

Es coneixeran les experiències de tres empresaris Cayetano Pérez, de CityLift Ascensors, Miquel Pous de Grup Pous i Carme Sala de Sistemes CAT

La Fundació SER.GI organitza la segona “Jornada Compromís Social Compromís d’Èxit” que tindrà lloc el proper dimecres 16 de març a l’Espai Caixa de Poeta Marquina a 2/4 de set del vespre.

En aquesta ocasió la jornada servirà per donar a conèixer les experiències de tres empresaris gironins Cayetano Pérez, director general de CityLift Ascensors, Miquel Pous gerent de Grup Pous i Carme Sala gerent-CEO de Sistemes CAT, amb els qui el públic tindrà l’oportunitat de conèixer trajectòries marcades per l’èxit professional i personal, resultat de conduir les competències i les experiències vitals cap al compromís social.

La jornada, que s’adreça a un públic provinent del món de l’empresa, comptarà també amb la intervenció de Bru Pellissa, president de la Fundació SER.GI i educador social, i Jaume Fàbrega, vicepresident de la Fundació SER.GI i vicepresident de la Cambra de Comerç de Girona. El presentador de l’acte serà el periodista Jordi Grau, director adjunt del Punt Avui.

Per la Fundació SER.GI el mecenatge és una eina que permet mostrar el compromís de les empreses amb la societat i el seu entorn. Els projectes que l’entitat duu a terme i que tenen com a objectiu reduir les desigualtats socials, estan oberts a la iniciativa privada, amb el propòsit que les empreses també es puguin vincular als valors de compromís social de l’entitat.

L’any passat va celebrar-se la primera edició
La Fundació SER.GI va organitzar el març de l’any passat la primera jornada «Compromís Social, Compromís d’Èxit». En aquella ocasió la Fundació SER.GI va convidar diferents empresaris amb trajectòries marcades per l’èxit professional i personal, com Salvador Garcia, conseller delegat del Diari ARA, Anni Sánchez, directora d’Activa Mutua Girona i Isabel Sánchez, directora regional nord de Triodos Bank.