La Fundació Vila Casas i la Universitat de Barcelona presenten Patrim?08

La mostra és una selecció de les propostes que L'alumnat han emprès dels tallers experimentals

L’Espai Volart acull aquest matí la presentació de L’exposició Patrim?08, fruit del conveni de col·laboració entre la Universitat de Barcelona i la Fundació Vila Casas. La mostra és una selecció D’obres adquirides per la Facultat i que ara han passat a formar part del seu patrimoni artístic.
El resultat és un alt nivell de propostes que L’alumnat dels tallers experimentals ha emprès dins D’uns plantejaments discursius i disciplinaris oberts, que susciten reflexions sobre aspectes de la societat contemporània.

Paola Quevedo a través D’un mural de vídeo animació presenta Cuerpos en soledad, que explora les múltiples fàcies de la solitud. Sota el títol 59 ?, Paco Hernández- mostra un projecte D’intervenció urbana que emergeix com a resposta criítico-creativa D’un seguit de fets que s’estan produint a la ciutat de Barcelona. Partint de la idea que som tot allò que veiem i que no veiem, Emma Natalia Rabat, presenta un seguit de dibuixos dotats de multiplicitat de percepcions. El treball de Jesús Monteagudo, Amateur Boys, se centra en el límit entre L’àmbit públic i privat.

Alexandra Martínez Girona presenta una projecció, on a través D’un seguit D’objectes estrets de la quotidianitat, planteja les relacions que s’estableixen entre L’home i el món que L’envolta.
Bartomeu Sastre i Arantxa Reus, mostren Arqueologies del present, un treball fotogràfic que pretén catalogar diferents punts del territori que consideren D’interès cultural. Sense títol, fotografia digital de Laia Estruch ens evoca a espais de reflexió per tal de prendre consciència sobre la nostra individualitat. Finalment, Narcis Diaz Pujol, projecta en la pintura Dgmsl estructures geomètriques atzaroses on incorpora diferents tècniques que parteixen de referents industrials.

D’altra banda L’Espai Volart acull les obres seleccionades al Premi de Dibuix Ynglada-Guillot, que enguany celebra la seva XLVII edició. Amb un total de vint-i-set representants, la mostra esdevé un poliedre artístic que posa de manifest L’evolució D’una disciplina que ha estat capaç de mantenir-se i convergir amb les noves tendències de L’art.

Etiquetes: