La Fundació Vila Casas inicia un programa d'itineràncies

Agustí Puig ocupa el Centre d'Art i Creació d'Alella amb obra gràfica i una instal·lació

Aquest divendres, dia 23 de gener a dos quarts de nou del vespre, el Centre d’Art i Creació Can Manyé d’Alella inaugura l’exposició Agustí Puig, 100 gravats de Roma.

Amb l’objectiu d’atorgar el màxim de visibilitat als autors que integren el fons d’art de la col·lecció, alguns dels quals compten amb una àmplia representació, la Fundació inicia el programa Itiner’ART amb l’objectiu de difondre arreu del territori català l’art contemporani. Així doncs, amb aquesta iniciativa, que comprèn un conjunt de propostes expositives, l’entitat es proposa apropar les múltiples tendències de l’art d’avui al públic general.

L’exposició Agustí Puig, 100 gravats de Roma -presentada l’any 2004 a l’Espai Volart- compta, en aquesta ocasió, amb una instal•lació que embolcalla l’espectador. La pintura gestual, pròpia del pintor de Sabadell, s’escampa per la totalitat de la superfície expositiva i estableix una tensió vers la concreció lineal de l’obra gràfica. Aquests són dos llenguatges antagònics, però complementaris, que atorguen a l’esdevenir de l’ésser humà tot el protagonisme.

La mostra romandrà oberta fins al 15 de febrer de 2015