La Fura dels Baus es presenta als principals festivals D’Austràlia al febrer

La Fura dels Baus desembarca a Austràlia amb ?The Experience? i ?Le Grand Macabre?

La Fura dels Baus presenta el seu espectacle “The Experience” amb motiu de la obertura i celebració del 45 aniversari del Perth International Arts Festival a la regió del Western Australia. L’espectacle es va representar el dia 5 de febrer en ple centre de la ciutat de Perth al “Supreme Court Garden” just davant de la desembocadura del “Swan River”.  Entès com una experiència cerimonial, l’espectacle va començar amb la celebració d’un ritual aborigen, que van dur a terme membres de la nació Noongar, originaris d’aquesta zona del país.
 
Dirgit per Miki Espuma, músic compositor de la Fura, “The Experience” és el que el seu nom indica: una experiència nova i sensorial per a tots els públics. La coL’laboració de la magnifica cantora de flamenc Ginesa Ortega, va ser el pont d’unió amb els rituals atàvics de les tribus aborígens.

La Fura dels Baus també inaugurarà el dia 26 de febrer el Festival D’Adelaide amb L’òpera del compositor György Ligetti ?Le Grand Macabre?. És una coproducció de La Monnaie de Bruseles, The English National Opera de Londres, L’Òpera de Roma i el Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Està dirigida per Alex Ollé, un dels directors artístics de La Fura amb coL’laboració amb Valentina Carrasco. Le Gran Macabre es una tragédie bouffe a la que conviuen la mort i la riure. Narra L’arribada del temible Nekrotzar a Bruegheland per anunciar la destrucció i la fi del món, una història tan grotesca i extravagant com tràgica. La espectacular i colossal escenografia, el cos D’una dona de dinou metres de longitud, fantàstiques projeccions de vídeo i un exceL’lent treball dels cantants han recollit grans elogis per part de la crítica i els espectadors.
 

Etiquetes: