La galeria Anquin?s de Reus presenta la 31a edició de Caixa D’Art

Es posa en marxa la mostra amb 250 obres originals a la venda

La 31a edició de Caixa D’Art, que tindrà lloc a la galeria Anquin?s del 13 de novembre al 12 de desembre, compta amb més de 40 artistes que presenten un total de 250 obres originals de la seva última producció, en petit format. Es tracta de teles de 22×27, originals sobre paper, petites escultures i joies de disseny, tot plegat obra molt fresca i assequible, ja que es poden trobar originals a partir de 150 euros. Una exposició similar als coneguts ?supermercats D’art’ però amb una obra més seleccionada.
Es tracta D’una exposició oberta a tothom i pensada perquè tothom es pugui iniciar en el col·leccionisme. A partir de 30 euros al mes ja es pot ser soci del fons D’art i adquirir una obra, que es pot emportar a casa immediatament i pagar-la en un any. Els nous socis rebran com a regal de benvinguda una obra gràfica de Mònica Castanys, que és L’artista convidada D’aquesta edició. És una jove i valorada autora, amb la qual Anquin?s ha col·laborat en els darrers anys.
Les obres que formen part de L’exposició constitueixen una bona selecció D’artistes D’estils ben diversos com Aguilar Moré, Albert Alís, David Casals, Carlos Díaz, Alícia Grau, Frank Jensen, Eva Llorens, Didier Lourenço, Raul Mateo, Joaquín Mateo, Josep i Ramon Moscardó, Carlos Morago, Víctor Pedra, Lluís Puiggròs i Vives Fierro, entre molts D’altres.
La Nit de Caixa D’Art, que inaugura la mostra, és una trobada anual amb els socis del fons D’art i una festa agradable, durant la qual la galeria ofereix un tast de vi Clos Galena (DOQ Priorat) i una tertúlia amb L’artista convidada. Com a novetat D’aquesta edició, Anquin?s presenta la col·lecció ?Art, vi i emocions’. Està formada per caixes de vi Clos Galena, pintades per 12 artistes amb la temàtica del vi com a lligam comú. Es tracta D’un objecte original i únic, ideal com a obsequi D’empresa.
Etiquetes: