La gata sobre la teula de zinc calenta arriba al Teatre de Blanes

Àlex rigola va reinaugurar el Teatre Lliure amb aquest espectacle sobre la incomunicació

Àlex Rigola cau persuadit per la relació entre el pare i el fill del clàssic de Tennessee Williams ‘Gata sobre la teulada de zinc calenta’. Per què és tan difícil comunicar-se amb la gent que s’estima?, es pregunten alhora director i dramaturg, i s’exposa clarament en escena.

Un treball d’actors que va servir per omplir totes les sessions del recentment reobert Lliure de Gràcia. Andreu Benito (pare), Joan Carreras (fill) i Chantal Aimée (dona del fill) protagonitzen un repartiment que mostra un retrat sobre les relacions humanes, sobre la desintegració de la parella i el desemembrament d’una família. L’Amèrica profunda dels camps de cotó es revela pròxima per uns conflictes tan universals com ho és la mentida.

‘Gata sobre teulada de zinc calenta’ és un fresc sobre les relacions humanes, la mentida, la desintegració de la parella i el desmembrament D’una família. Un retrat dels problemes que tenim per afrontar i dir la veritat amb les persones que tenim més a prop. “Why is so hard to talk?” diu Tennessee Williams en boca D’un dels personatges.

Un espectacle D’esgotament psíquic i emocional per als actors.  Molt lluny ens queda la pel·lícula de Richard Brooks i molt a prop el món de Williams. I situat als… als 50? Ara? “Welcome to the couple hell and the family jungle!”

Gata sobre la teulada de zinc calenta es podrà veure al Teatre de Blanes el divendres 29 D’abril.

Etiquetes: