Blanca Caminal

La il·lustradora gironina Blanca Caminal guanya el Premi d’Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens

L'obra guanyadora s'anomena "Com de gros"

Redacció.- L’àlbum titulat “Com de gros”, de la il·lustradora gironina Blanca Caminal, ha estat el guanyador de la cinquena edició del Premi d’Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens.

L’obra premiada va ser escollida per unanimitat per part del Jurat del premi format per professionals del món del llibre. La Presidenta d’Honor del jurat del premi és la il·lustradora Roser Capdevila, i el president del jurat és l’escriptor, editor i mestre, Ramon Besora. També formen part del jurat l’impulsor de la llibreria L’Argonauta, Andrea Giovannoli, la bibliotecària i directora de la Biblioteca Pública de Balaguer, Núria Arbós; la directora de l’escola Alfred Potrony, Elisa Navarro; el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Térmens, Vicenç Pascual; l’especialista en premsa i màrqueting, Sílvia Rodríguez, el responsable d’Edicions Salòria, Marcel·lí Pascual, l’editora de BindiBooks, Cristina Feliu, la responsable de la Biblioteca de Térmens, Tatiana Cercós, i la guanyadora de la darrera edició, Lali Miró.

La dotació econòmica del premi és de 4.000 euros i l’obra premiada serà publicada per l’Editorial Meraki el proper mes de setembre.

Etiquetes: