La intel·ligència artificial i el futur de la música enregistrada a debat a la 2a edició de les jornades que organitza APECAT

Fonograma tindrà lloc del 16 al 18 de novembre a l'Antiga Fàbrica d’Estrella Damm

Redacció.- Fonograma tindrà lloc del 16 al 18 de novembre i constarà de “Fonograma a debat”, una jornada professional però oberta a tothom a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm centrada en la reflexió de la Intel·ligència Artificial (IA) aplicada en el món de la música enregistrada i de “Fonograma a la ciutat”, tres jornades de presentacions d’artistes i productors a tres botigues de discos de Barcelona que es presentarà a principis d’octubre. Genís Roca, un dels grans especialistes de la transformació digital, serà l’encarregat d’obrir la jornada professional divendres 17 de novembre.

Músics com Ferran Palau, la valenciana Sandra Monfort (Marala), el gallec Baiuca o el basc Zetak; la presidenta d’SGAE, Cristina Perpiñá; la secretària de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya, Gina Tost; la comissària de Sonar+D, Antònia Folguera; el director de Cadena Ser Catalunya, Jordi Finazzi, entre d’altres especialistes i professionals del sector, reflexionaran al voltant de la IA en la indústria de la música. Tancarà la jornada “Fonograma a debat” una trobada inèdita entre productors, artistes i creadors de beats de primera línia com Sr. Chen, The Tyets, Pep Saula (Sexenni), HugSound o Cora Novoa que reflexionaran al voltant de l’autoria en la música urbana.

La inscripció per a la jornada de “Fonograma a debat” és gratuïta i oberta a tothom al web 

Fonograma està organitzat per l’Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics Catalans, (APECAT), que és l’associació empresarial que representa les companyies fonogràfiques independents de Catalunya i que té entre els seus objectius, fomentar, difondre i promoure la música produïda a Catalunya. L’aparició i consolidació de la Intel·ligència Artificial (IA) com a nova i inevitable eina de la indústria de la música enregistrada i tota la reflexió que hi ha al voltant a l’hora d’entendre-la, aplicar-la o trobar-hi els límits per a poder, entre altres coses, arribar a un molt necessari marc legislatiu -i ètic- consensuat, és el pal de paller de “Fonograma a debat”, la jornada principal de Fonograma, que se celebrarà divendres 17 de novembre a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm. Descarrega la programació completa a continuació:

Etiquetes: