La llibreria Happy Books enceta la venda del llibre electrònic

Els preus oscil·len entre 280 i 599 euros

Els reproductors funcionen amb tinta electrònica, tenen gran capacitat i serveixen per guardar i escriure documents

La llibreria Happy Books de Barcelona ha posat a la venda el llibre electrònic o ?e-book?, i obres D’autors com Gabriel García Márquez, Eduardo Mendoza, Miguel Delibes i Juan Marsé en aquest format. És la primera llibreria a Catalunya que aposta per incorporar el llibre digital a la seva àmplia oferta. ?Creiem que L’e-book és aquí per quedar-se i que encaixa perfectament en el concepte de llibreria moderna i oberta?, afirmen Ingrid Pi i Bernat Fàbregues, que regenten L’empresa a Barcelona.

L’experiència positiva D’altres empreses en comunitats com el País Basc i la informació
rebuda al passat saló Liber han portat Happy Books a decidir-se per comercialitzar
el llibre electrònic. ?No només és interessant per poder llegir i adquirir títols a un preu molt econòmic sinó també com a eina per guardar i treballar amb qualsevol document’, ha subratllat Fàbregues. Aquest modern dispositiu també implica avantatges ecològics, amb un important estalvi de paper i una gran capacitat de memòria per guardar la biblioteca personal i qualsevol document o treball. Són aparells molt robustos, que ocupen poc lloc i que són més lleugers que la gran majoria de llibres.

Happy Books ha començat a vendre els models iLiad D’iRex Technologies i el CyBook
Gen 3 que funcionen amb tinta electrònica, una nova tecnologia que no emet llum ni cansa la vista, permet llegir perfectament des de qualsevol angle i gasta molt poca bateria. L’iLiad (599 euros), un dels lectors més complets del mercat, és compatible amb arxius pdf, html, txt, bmp, jpg i png, compta amb pantalla tàctil de 8 polzades i 16 tonalitats de grisos i porta un llapis incorporat per prendre notes i dibuixar; pot connectar-se a internet per Wi-Fi. Per la seva banda, el CyBook (280 euros) és un model més econòmic, lleuger i petit, amb una pantalla de 6 polzades que llegeix els mateixos formats que L’iLiad i que pot arribar a guardar un miler de llibres. Happy Books també ven cupons per descarregar els llibres.

Etiquetes: