La llibreria LAIE, amb menció especial al seu director literari, Lluís Morral i l'escriptor Rafel Nadal, guanyadors del IX Memorial Pere Rodeja

El lliurament es posposa al 6 de novembre; dia que se celebrarà el Premi Llibreter 2020

Redacció.- El lliurament dels guardons del IX Memorial Pere Rodeja no es farà aquesta mes, es posposen fins el 6 de novembre; dia que se celebrarà el Premi Llibreter 2020. Aquetst guardons es tenien que donar aquesta setmana com cada any, però per l’afectació de la COVID-19 es canvia la data a finals d’any. La Llibreria Laie, amb menció especial al seu director literari, Lluís Morral i el periodista i escriptor, Rafel Nadal, són els guanyadors del IX Memorial Pere Rodeja.
El jurat, format per Ester Pujol, Anna Guitart, Anna Vilanova, Rosana Lluch i Guillem Terribas, amb Marià Marín, actuant de secretari amb veu però sense vot, han decidit els guanyadors. A la llibreria Laie per “ser una llibreria de referència i de prescripció, model de llibreria que manté la flama del centre de Barcelona; un lloc acollidor, de gran activitat cultural i aposta literària, punt de trobada del món cultural, autèntic ateneu per a alumnes, escriptors o periodistes, amfitriona de tota mena d’actes i sempre oberta a tothom, cuidant molt les relacions amb les persones i entitats del barri,
però alhora de referència per al conjunt del país. El jurat vol fer un especial esment i reconeixement al Sr. Lluís Morral com una de les ànimes literàries que ha marcat una manera de fer i un perfil  professional que són exemple per a la resta de col·legues.”
I a Rafel Nadal per ” ser un autor que sempre ha defensat i estimat les llibreries, tothora disposat a donar-hi suport, com ha demostrat, de manera especial, en aquests moments extremadament difícils a causa de la COVID-19. És una persona disposada a anar arreu del país, a no descuidar-se cap llibreria, per petita que sigui, capaç d’atapeir les seves rutes per cobrir tot el territori i tenir contacte amb els seus lectors. Més enllà de les presentacions o actes professionals en llibreries, en Rafel Nadal sempre té una referència a favor de les llibreries, sigui en una entrevista, sigui en una tertúlia o en qualsevol mena d’esdeveniment: diu que porta les llibreries adossades a ell, que són llocs d’acollida sempre presents.”
L