'La mancha', d'Albert Lladó i direcció escènica de Jordi Prat i Coll, arriba a la Sala Tallers

'La mancha', d'Albert Lladó, és el primer text sorgit de la Bústia de Textos del TNC

La mancha, d’Albert Lladó, és el primer text sorgit de la Bústia de Textos del TNC, on després d’un procés d’assessorament i laboratori dramatúrgics, es mostra al públic a través d’una lectura escenificada dirigida per Jordi Prat i Coll. Seran només 4 funcions, de l’11 al 14 de juny a la Sala Tallers.

Els intèrprets són Muntsa Alcañiz, Joan Codina, Camilo García, Oriol Guinart, Marc Martínez, Albert Pérez, Marc Pociello, María Rodríguez i Sergi Torrecilla.

La Bústia de Textos Teatrals del TNC està a disposició de tothom qui vulgui enviar les seves obres per tal que siguin llegides pel Comitè de Lectura. 

Entre les propostes rebudes la temporada passada, La mancha va destacar per la mirada ideològicament compromesa amb la nostra realitat i es va oferir a l’autor la possibilitat de treballar el seu text amb l’acompanyament dels dramaturgs i membres del Comitè de Lectura Lluïsa Cunillé i Josep Maria Miró, i del traductor francès Laurent Gallardo.

És a partir d’aquest treball dramatúrgic de l’autor, doncs, que l’equip d’actors i actrius amb la direcció de Jordi Prat ens ofereixen la lectura dramàtica de l’obra.

El divendres 12 de juny a les 19.30 h, a la Sala Tallers,  tindrà lloc una presentació de l’obra i de l’edició feta per Arola Editors, a càrrec d’Albert Lladó i del dramaturg Josep Maria Miró.