La marca Catalan! Theatre viatja al Cinars del Canadà i al Mercartes de Sevilla

Serà el primer cop que Catalan! Theatre participa a la Conferència Internacional de les Arts Escèniques (Cinars)

La marca Catalan! Theatre, creada per L’Institut Català de les Indústries Culturals per promoure les arts escèniques catalanes a L’exterior, viatjarà durant el mes de novembre a dos mercats professionals, el Cinars del Canadà i el Mercartes de Sevilla.
Per petició del sector, Catalan! Theatre serà per primer cop del 17 al 23 de novembre a Cinars, la Conferència Internacional de les Arts Escèniques, que se celebra a Mont-real (Canadà). La fira s’adreça als professionals de les arts escèniques que volen donar a conèixer les seves activitats als més de 1.000 acreditats al certamen i trobar eines per facilitar la difusió internacional dels seus projectes. Cinars és la trobada més important del sector al Canadà i pot representar una porta D’entrada per a les empreses i companyies catalanes de teatre, dansa i circ al nord del continent americà.
L’ICIC gestionarà un estand en què participaran dues associacions professionals de L’àmbit de les arts escèniques, L’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i L’Associació de Professionals del Circ de Catalunya, que hi representaran tots els seus associats. Alhora, també hi seran les empreses A Portada i Magnètica Management, L’Institut Ramon Llull i el Mercat de les Flors.
D’altra banda, del 19 al 21 de novembre, el mercat D’arts escèniques Mercartes, de Sevilla, comptarà amb un estand Catalan! Theatre gestionat per L’ICIC i L’Entitat Autònoma de Difusió Cultural.
L’estand acollirà una complerta representació del sector de les arts escèniques de Catalunya a través de la participació de vuit entitats i associacions professionals. Les associacions que hi participaran a través de L’estand Catalan! Arts són les següents: Associació D’Artistes Escènics Transdisciplinaris (AAE); Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPD); CIATRE, Associació de Companyies de Teatre Professional de Catalunya; ADETCA, Associació D’Empreses de Teatre de Catalunya; Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APDC); Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics de Catalunya (TTP); Coordinadora de Sales Alternatives de Catalunya (COSACA) i Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC).