La 2a edició de“Temporada Alta a Buenos Aires” protagonitzada per Sergi López, Jorge Picó, Ivan Morales i Maria Coma es podrà veure del 2 al 9 de febrer

Amb aquesta programació, Temporada Alta posa més èmfasi en la seva línia de col·laborar en la internacionalització de l’escena catalana i esdevenir un pont de contacte entre la dramatúrgia catalana i iberoamericana.

Quatre produccions catalanes de teatre, dansa i música, i una nova edició del Torneig de Dramatúrgia catalana-argentina conformen el programa de “Temporada Alta a Buenos Aires 2014 / Setmana catalana a Timbre 4” que es portarà a terme en aquesta sala de la capital argentina del 2 al 9 de febrer.
La programació segueix en la línia de col·laboració encetada l’any passat entre Temporada Alta i la sala Timbre 4, dirigida per l’autor i director Claudio Tolcachir, per acostar la producció teatral catalana al públic argentí, i amb la voluntat de convertir el Festival de tardor de Catalunya en una plataforma per a la internacionalització de la dramatúrgia catalana. La iniciativa compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull.
Durant una setmana, a Timbre 4, s’hi podran veure tres espectacles: 30/40 Livingstone, de Sergi López i Jorge Picó, coproduït per Temporada Alta i estrenat a l’edició del 2012 del Festival, Sé de un lugar d’Ivan Morales i la companyia PrisaMata, i una doble proposta de dansa a càrrec de Lali Ayguadé, Portland + Incógnito.
A més, al Café Vinilo de la mateixa capital, es presentarà un concert de la cantant i pianista Maria Coma, que també ha actuat a la darrera edició de Temporada Alta,
La setmana catalana es completarà amb la segona edició del Torneig de Dramatúrgia catalana-argentina que, en aquest cas, enfrontarà els autors catalans Pere Riera i Jordi Oriol, amb la dramaturga argentina Mariana Mazover i un equip format pels autors Melisa Hermida, Gonzalo Ruiz i Maxime Seugé. Igual que en el model català, el torneig se celebrarà per la fórmula d’eliminatòries i el guanyador s’escollirà per votació popular. En tots els casos, els textos seran llegits per actors argentins. L’any passat, el guanyador del torneig va ser Jordi Galceran amb el text El Crédito.
 Temporada Alta i el teatre argentí
Aquesta programació a Buenos Aires respon a la bona sintonia que existeix entre el teatre argentí i Temporada Alta que s’ha convertit en l’escenari de presentació de la major part de produccions de companyies argentines a Catalunya, a l’Estat Espanyol i, en molts casos, a Europa. Al Festival s’hi ha presentat, entre altres, Ricardo Bartís, Javier Daulte,