La Mirona acull una nova sessió del projecte Boomerang

Experiència musical adreçada a persones amb disminucions psíquiques

El Projecte Boomerang vol oferir L’experiència de la música en viu a persones amb algun tipus de disminució psíquica. Per a aquesta fi, s’adequa a les característiques D’aquest col·lectiu el volum de la música, la intensitat de la il·luminació així com L’oferta de begudes del servei de bar.

La següent sessió del Projecte serà el 29 de maig amb The Patillas i DJ Electrik. Les anteriors sessions han tingut molt bona rebuda per part del públic amb una assistència de més de 180 persones provinents de centres del Gironès, La Selva, Caldes, Blanes i Banyoles.

Al capdavant del Projecte hi ha Pere Carretero, integrant de L’associació Farândula Social, entitat gironina de projectes alternatius, amb Bego Navarro i Laia Grifoll, treballadores de la Fundació Astres, diplomades en educació social i amb un llarg bagatge en el camp de L’atenció a la discapacitat.

D’aquesta forma, La Casa de La Música | La  Mirona posa a disposició dels serveis socials i de benestar de la demarcació la seva sala i L’oferta musical com a eina per a la integració social D’aquest col·lectiu.

Etiquetes: