La Mirona celebra els seu set anys D’existència

Avui la Mirona celebra el 7è aniversari, set anys D'intensa activitats musical

La Mirona va començar el desembre del 2001, un desembre marcat per les nevades que van endarrerir una setmana L’esperat concert inaugural D’ELS PETS i ADRIÀ PUNTÍ.
Es va iniciar L’activitat amb dificultats, amb una sala gairebé despullada i amb moltes coses per acabar, però la música va començar a sonar, donant el tret de sortida a un equipament de referència a L’àrea metropolitana de Girona.
Han passat set anys i LA MIRONA ha canviat molt; s’ha intentat de fer L’espai el més acollidor possible i s’han incorporat variants com la sala 2, per a actuacions de petit format que la han fet més versàtil. A la vegada, a nivell de continguts, s’ha inciat el projecte Casa de la Música per a dinamitzar L’escena musical, que és L’eix principal D’activitat a la sala. Amb una mitjana de més de 100 actes musicals anuals, s’ha convertit en un veritable espai de cultura i activitats paral·leles formatives alhora que D’oci vinculat a la música. Un equipament que dona servei a Salt, Girona, i comarques del voltant, com a pol D’atracció de música popular en directe.
El 2008 ha estat un any de consolidació, amb obres internes de millora bàsicament D’equipament i de disseny, alhora que també s’ha renovat el contracte D’arrendament que vincula RGB Management amb L’explotació de LA MIRONA pels propers 10 anys, fet que assegura la continuïtat dels concerts a la sala saltenca de cara al futur.
Pel que fa a programació, en el darrer any s’han celebrat a LA MIRONA més de 110 concerts, de gran diversitat D’estils i de procedències. Si destaquem alguns noms, podem citar dins el panorama estatal a La Fuga, Saratoga, Lax?n?busto, Raimundo Amador, Muchachito Bombo infierno, Medina Azahara, Pinker Tones, Calima, Hermano Loco, Canteca de Macao, Fiasko, Carmen 113, Ska Reggae Ensemble, Josep Puntí, The Pepper Pots, Baeturia, Rauxa, Cesk Freixas, Elphomega, Shotta, Strombers, La Banda del yuyu, La Pegatina, Arangu, IX!, Terapia de shock, Plouen catximbes, entre molts altres. Com a artistes internacionals, destacar Juliette & the licks, Spin Doctors, Maceo Parker, Zuco 103, Bloodlights, James Taylor Quartet, Asian Dub Foundation, Brooklyn Funk Essentials, Jerry Gonzalez, The Addicts, Super 400…

La festa D’aniversari
L’aniversari de LA MIRONA vol ser una festa per a tots els qui en una ocasió o altra al llarg de L’any passen per LA MIRONA per veure el concert del seu artista preferit o que venen sovint perquè son amants del rock, del blues, del funk, del hip-hop o de qualsevol dels estils que tenen cabuda en aquesta casa. O simplement perquè els agrada escoltar música interpretada en directe…
En aquesta ocasió serà un concert D’un dels grups revelació actualment a CATALUNYA, els egarencs D’Callaos, amb la seva proposta de barreja de flamenc fusió tan original i la segona part amb els DJ?S residents de la casa, els SPUTNIK DJ?S.
En definitiva, una mena de revetlla avançada que inicia els actes de Nadal a la nostra sala, que continuen el dia 21 amb el festival infantil MIRONADAL, la festa del dia 24 BUBBLE CHRISTMAS PARTY, la nit electronica dels dia de NADAL amb AN DER BEAT, els PASTORETS ROCK del dissabte 27 i la tradicional REVETLLA del dia 31.