La Mirona estrena temporada

La sala vol potenciar els concerts però també la gran varietat D'activitats D'enguany

La Mirona de Salt torna a L’activitat i estrena la vuitena temporada amb la festa/ concert que tindrà lloc avui divendres a partir de les 22:00h. Un concert on hi actuaran The Pinker Tones, Rock?n?roll Brothersi Bloc Quilombo. Després de les actuacions la festa continuarà a La Bombolla amb els dj?s de la casa, els Sputnik dj?s.
Arrenca la temporada i enguany destaca L’increment D’oferta, tant de concerts com D’activitats paraL’leles. Pel que fa a la programació D’activitats, el darrer trimestre del 2009 es presenta farcit D’opcions per a tots els públics: Del ja clàssic curs de tècnic de so, que arriba a la sisena edició, fins a una exposició de fotografia de concerts, passant per dos cicles de cinema, tallers D’assessorament D’organització D’esdeveniments musicals per entitats, el banc de proves, les Jam Sessions o una Jornada de formació per a músics… entre D’altres. Diverses opcions per tal de dinamitzar el món de la
música, tant des de la vessant dels músics com de la del públic. Tant el Curs de tècnic de so com el curs D’Història del rock tenen reconeixement de crèdits de la UDG.

En la vessant estrictament de programació musical, es combinen estils, procedències i nivells per tal de poder oferir una oferta que arribi tant a majories com a minories. Com a noms destacats, fins a final D’any trobem a los Los Delinqüentes, <>, Vitalic, La Excepción, Elbicho o el final de gira de La Pegatina, però son només uns quants dels gairebé 40 concerts previstos fins al 31 de desembre.

Cal destacar la iniciativa del ?grup del mes’ de les Cases de la Música de Catalunya, en la que es donarà la oportunitat a grups emergents de fer 5 concerts per les diferents cases: Sedaiós, El Niño de la Hipoteca i El Nota seran els primers 3 escollits.