La Mirona i l'Auditori junts per la música en directe

Oferiran descomptes per qui vulgui assistir als dos concerts el divendres

El mateix divendres per la nit, coincideixen dos grans cantautors catalans: a les 21:00h. a L’Auditori el concert D’Isaac Ulam, i a les 23.00h. a la Mirona el concert de Quimi Portet. L’Auditori, juntament amb la sala La Mirona, ofereixen la possibilitat de poder assistir als dos concerts i a un preu més reduït: tothom que ensenyi a taquilles de L’Auditori L’entrada impresa del concert de Quimi Portet podrà comprar L’entrada del concert D’Isaac Ulam a 3?. Qui mostri L’entrada D’Ulam a la taquilla de la Mirona, el preu de L’entrada de Portet serà de 10?.

En el panorama actual, els dos equipaments treballen per buscar fórmules imaginatives per incentivar el consum de l’oferta cultural i alhora poder continuar generant nou públic.

QUIMI PORTET (Barcelona, Pop/Rock) – http://www.quimiportet.com/
Quan: Divendres 28 de setembre a les 23:00h.
On: La Mirona
Preu: 15 ? ant.(+desp. gestió) / 18? taq.
Organitza: Quimi Portet i Casa de la Música de Salt ? Girona
Compositor, músic i productor de referència, Portet torna als escenaris després de la seva gira més reeixida, la de presentació del seu celebrat Viatge a Montserrat que el va dur a fer més d’una cinquantena de concerts. La remarcable fidelitat de l’artista i el seu grup (amb Antonio Fidel fa més de trenta anys que toquen junts) és una garantia de complicitat a dalt de l’escenari. Aquells que l’han vist en directe saben que una actuació de Portet no és un simple concert, és una ocasió única per a replantejar-se irònica i lúcidament la relació de l’artista amb el públic i per a recuperar sense complexos el plaer de la música popular contemporània en viu, de la música feta i interpretada amb la frescor del principiant i l’ofici dels clàssics.

Etiquetes: