La Mirona obre el període de jams del 2010 amb Electric Cheese

Les jam session esdevenen un nou instrument social per conscienciar sobre la importància de L'escena musical

El proper divendres 15 de gener a partir de les 23.00h tindrà lloc a La Mirona la primera jam session de L’any 2010. Aquest és el segon any que la sala de concerts de Salt acull mensualment aquest tipus de concert, els quals ja són tot un clàssic en la seva agenda i alhora un gran referent pels músics gironins, ja que esdevenen una oportunitat per normalitzar la música a L’àrea urbana de Girona i rodalies.

El procediment de les jam session de La Mirona és sempre el mateix: es convida una banda que actua com a amfitriona dels músics que volen pujar a l’escenari a participar. Aquesta banda toca durant uns 30-40 minuts i, en acabar, un dels membres va cridant els músics que prèviament s’han apuntat a una llista, en la qual hi han fet constar el seu nom i cognoms, L’instrument que tocaran i el contacte. Cada participant pot tocar entre 10 minuts i un quart D’hora, depenent de la demanada que hi hagi en cada ocasió, i ho pot fer lliurement, sense condicionants en L’estil que hagi escollit. Aquest funcionament establert permet una millor organització de L’acte i ajuda els participants i el públic a entendre més fàcilment L’estructura de la jam.

Aquest divendres és el torn D’Electric Cheese, un grup de funk gironí, més concretament de Riudellots de la Selva, creat el gener del 2008 i format per tres músics amb una llarga trajectòria. Electric Cheese fa una aposta funk, amb tocs de jazz, blues i rock, i amb un repertori basat en temes propis en català i en anglès i en versions de clàssics, com Stevie Wonder, James Brown o Prince, entre molts altres.

El programa de jam sessions ja està tancat fins el juny. Us el presentem perquè hi feu una ullada i us animeu a participar.

15/01 – ELECTRIC CHEESE (Girona, Funk)
12/02 – FUNDICIÓN TONI MOLINA (Girona, Pop/Rock)
14/03 – BLACK TONES (Figueres, Rock/Funk)
02/04 – CLAU LATING (Girona, Latin Combo)
07/05 – ROCK’N’ROLL BROTHERS (Palafrugell, Rock)
11/06 – OVERBOOKING (Empordà, Rock, Blues, Pop)

Podeu seguir i comentar tot el que passa a les JAMS de LA MIRONA al següent blog:
http://jamsessionlamirona.blogspot.com/

Etiquetes: