La Mirona tanca temporada i fa balanç

Els concerts i les activitats tornaran el proper mes de setembre

La temporada 2010-2011 de Casa de la Música Salt ? Girona ha arribatal seu final amb un balanç de 112 concerts i 61 activitats. Les principals novetats d’aquest any han estat la consolidació dels cursos de formació professional en tècnics D’espectacle, cosa que ha donat com a fruit el naixement de L’Etecam, o el que és el mateix, l’Escola Tècnica de L’Espectacle Casa de la Música.

També ha estat la temporada de naixement del Boomerang, L’espai musical per a persones amb i sense discapacitat, una opció D’integració i oci per a persones que moltes vegades tenen dificultats per a trobar espais i ofertes adients.

I per primera vegada s’ha dut a terme una prova pilot D’utilitzar els continguts de Musiquetes per la bressola en formació per adults. És un projecte musical educatiu inicialment orientat al públic infantil, però en aquest cas s’ha fet una proposta novedosa, que és utilitzar-ho per tal de que els alumnes de català del Consorci de Normalització lingüística, majoritariament nouvinguts, L’utlilizin com a una eina més per a L’aprenentatge del català i també com a eina D’integració.

I com a darrera de les novetats destacades, el Campus Musical Jove de Salt, organitzat per L’Ajuntament de Salt i la Casa de la Música. Ha estat una activitat que ha portat a més de quaranta joves a poder formar-se en disciplines com la percussió, la veu, l’MC o les tècniques de Dj. Totes aquestes noves activitats s’han sumat a les habituals de la Casa de la Música

El 16 de setembre La Mirona torna a l’activitat amb energies renovades i una festa/concert D’inauguració a càrrec de The Basement i Hermano Loco. També s’estan estudiant propostes per a la nova temporada i treballant en la que serà l’onzena edició del Black Music Festival.

Etiquetes: