La Missa en mi de Schubert, protagonista del Concert de Nadal de la Garrotxa

El concert, avança la seva data, i serà el proper dissabte 12 de desembre, a les vuit del vespre

El proper dissabte 12 de desembre, a les vuit del vespre, avançant uns dies la seva cita, se celebrarà el Concert de Nadal de la Garrotxa. Un esdeveniment musical rellevant per la ciutat d’Olot i comarca, que des de fa tres edicions té lloc a l’església de Sant Esteve d’Olot.

En aquesta ocasió, el repertori escollit es centra en una única obra, la “Missa en mi bemoll major B950” de Franz Schubert. Una composició en què la part cantada hi té un paper molt destacat i que interpretaran les corals Cantabile Cor de Cambra d’Olot i la Capella Polifònica de Girona, dirigides pel músic olotí Joan Asin. És considerada una de les millors obres corals d’aquest compositor i no és molt representada per la complexitat coral en la seva interpretació.

La part musical anirà a càrrec de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, dirigida pel mateix Asin i assumiran el paper de solista:  Meritxell Mallol, soprano; Vera Krasnoperova, contralt; Eloi Llamas, tenor primer; Jaume Tió, tenor segon, i Claudio Suzin, baix.

Es poden comprar les entrades de manera anticipada al web www.olotcultura.cat al preu de 12 i 15 €, i el mateix dia del concert, a l’Església de Sant Esteve, a 15 i 18 €.

El concert està organitzat per l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa i la Diputació de Girona i compta amb el suport de l’empresa TEISA i de la Parròquia de Sant Esteve.