La Mostra D’Igualada amaga entrades i descomptes per la ciutat

La gimcana, coneguda com a ?geocaching?, és un joc de pistes amb GPS

La Mostra D’Igualada ? 22a Fira de teatre infantil i juvenil, que tindrà lloc del 6 al 10 D’abril, ha posat en marxa una divertida gimcana de cerca del tresor per jugar-hi amb família. Es tracta del ?geocaching?, un joc de pistes pensat per fer en GPS.

La Mostra ha amagat a la ciutat D’Igualada entrades i descomptes de la fira i ha pres les coordenades geogràfiques D’aquest amagatall a través D’un receptor GPS. El punt geogràfic D’inici de la gimcana i les pistes de les posteriors coordenades s’han anunciat al web de Geocaching per tal que es pugui començar a buscar el catxé (tresor). En cadascun dels punts per on es passi s’haurà de resoldre una pregunta, que permetrà calcular les noves coordenades i continuar el joc per arribar al destí final.

El primer participant que trobi el catxé de La Mostra D’Igualada guanyarà 4 entrades per veure L’espectacle que vulgui de la fira (les entrades són per la mateixa funció). Per aconseguir-les cal que escrigui el seu nom, cognoms, DNI i data a la llibreta de visites que trobarà a dins del catxé per deixar constància que ha estat el primer en trobar-lo. També caldrà que es faci una fotografia amb el full que trobarà a dins de la caixa on hi diu ?guanyador de 4 entrades’ i penjar la imatge a la pàgina de Facebook de La Mostra i al web de Geocaching. Aquest full de ?guanyador de 4 entrades’ s’haurà de conservar, ja que és el val que li permetrà aconseguir les entrades reals a les taquilles de La Mostra, ubicades al Teatre Municipal L’Ateneu a partir del dia 1 D’abril.

En cas de no ser el primer en trobar el catxé, sinó el segon, el tercer o el quart, es gaudirà D’un descompte per a 4 entrades per veure L’espectacle que es vulgui. Les entrades són per un mateix muntatge i el preu final de L’entrada amb descompte és de 5 euros cadascuna. El procediment a seguir un cop s’ha trobat el tresor és exactament el mateix que en el primer cas, és a dir: omplir la llibreta de visites amb les dades personals, fer-se una foto amb el full que hi trobarà i penjar-la al Facebook de La Mostra i al web de Geocaching. Ara bé, en aquest full, en comptes D’indicar-s’hi ?guanyador de 4 entrades’ hi dirà ?guanyador D’un descompte per a 4 entrades’.

Les normes del geocaching estableixen que, qui troba un catxé, pot endur-se un dels objectes que conté, però, a canvi, n?ha de deixar un altre pel següent visitant. Aquests regals consisteixen generalment en objectes de poc valor i són molt petits, ja que s’han de poder introduir en carmanyoles o bosses impermeables que és on es guarden aquests petits tresors.


La Mostra D’Igualada

La Mostra D’Igualada és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de les terres de parla catalana. Està concebuda com un mercat D’espectacles al servei de companyies i programadors, esdevenint un punt de trobada del sector, una plataforma de difusió i una gran festa de les arts escèniques per al públic familiar. La 22a edició de La Mostra es durà a terme del 6 al 10 D’abril de 2011 a Igualada, està organitzada per L’Institut Català de les Indústries Culturals de la Generalitat de Catalunya i L’Ajuntament D’Igualada, compta amb la col·laboració de L’Obra Social de CatalunyaCaixa i amb el patrocini D’Abacus Cooperativa.