La Mostra D’Igualada i la Fundació CatalunyaCaixa lliuren el premi al millor espectacle a Antonio Díaz Cascajosa

La companyia s'endu 2.000 euros i la millor puntuació del públic amb un 9,40 per 'La asombrosa história de Mr. Snow'

 La Mostra D’Igualada ? Fira de teatre infantil i juvenil i, la Fundació CatalunyaCaixa, col·laboradora de la fira, van lliurar un xec de 2.000 euros a la Cia. Antonio Díaz Cascajosa com a reconeixement del Premi al millor espectacle de La Mostra D’Igualada 2012 per ‘La asombrosa história de Mr. Snow’. L’espectacle de màgia, amb una puntuació de 9,40 va ser el més ben valorat pel públic que va assistir a la 23a edició de la fira de teatre infantil i juvenil, que va tenir lloc a Igualada del 19 al 22 D’abril.
Antonio Díaz Cascajosa, acompanyat de la resta de la companyia, ha agraït el premi i ha destacat que “La Mostra és molt important per a les companyies quan produïm un espectacle, ja que és un espai on a més D’exhibir-nos, podem aconseguir noves funcions. Quan preparàvem ‘La asombrosa historia de Mr. Snow’ un dels nostres objectius principals era poder venir a La Mostra i s’ha acomplert. Ja tenim alguns nous compromisos gràcies a les funcions que vam fer a Igualada”. El mag ha compartit el premi amb la resta de membres de la companyia i ha afirmat que en el seu cas no és un tòpic dir que està molt satisfet i content de L’equip que formen.
La Mostra D’Igualada és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics del territori de parla catalana. Està concebuda com un mercat D’espectacles al servei de companyies i programadors, esdevenint un punt de trobada del sector, una plataforma de difusió i una gran festa de les arts escèniques per al públic familiar. La Mostra D’Igualada està organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a través de L’Institut Català de les Empreses Culturals, i L’Ajuntament D’Igualada, i compta amb la col·laboració de la Fundació CatalunyaCaixa.