La música protagonitza la tercera edició dels premis D’espots de Sies.tv

L'espot del Festival de Música al carrer de Vila-seca obté el guardó al millor espot cultural

Destacats noms de la cultura catalana com Marçal Moliné, Cris Juanico o Jordi Coromina, entre D’altres, han format part del jurat convocat per Sies.tv per els tercers premis D’espots que atorga aquesta televisió per Internet. El jurat ha fet públic el resultat i ha decidit que el guardó al millor espot sigui per L’anunci del 10è Festival de Música al carrer de Vila-seca. Aquest vídeo, ha estat realitzat Jordi Ribé.

El segon premi se L’ha emportat L’anunci de Fira Tàrrega 2009, produït per Benecé amb realització de Marta Puig a partir de la imatge gràfica de L’edició creada per L’Estudi Miquel Puig. L’anunci Nits Digitals 2009, del Cicle D’Arts Electròniques de Vic, i L’espot de Temporada Alta han rebut el tercer guardó ex aequo. Els autors de L’espot de Nits Digitals 2009 són Josep Maria Jordana i Núria Antentas i els de Temporada Alta són Salvador Sunyer (direcció) i Dália Ferran (producció).

La tercera edició dels premis a espots culturals de Sies.tv ha comptat amb la participació dels anuncis de festivals de teatre, exposicions, gastronomia, cinema…, però la protagonista D’aquesta edició ha estat la música. Entre els espots hi havia el de Invictro 09 (escena off independent del Mercat de Música Viva de Vic), Fira de Música al carrer de Vila-seca 2010, Fira Tàrrega 09, Black Music Festival, Nits Digitals, Temporada Alta, la mostra de documentals iberoamericans Docúpolis 09, els espots de les campanyes El joc dels Museus, L’exposició Fascinats per Grècia i Viu la Ruta dels Ibers, totes tres promogudes per la Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat. També han participat la mostra de fotografia Les imatges que no exporta Catalunya i La Fira Gastroart, entre D’altres.

El jurat D’aquesta tercera edició dels Premis Sies.tv ha estat format per:
●Jordi Coromina, actor
●Francesc Viladiu, director del Festival Aphònica i gestor cultural
●Lluís Valentí, productor i director de cinema
●Joan Masdeu, músic i comunicador cultural
●Xavier Martí, vicedegà del CoL’legi de Publicitaris i RRPP de Catalunya i director general de TAPSA
●Marçal Moliné, publicitari i Premi Nacional de Comunicació en la categoria de publicitat 2010
●Cris Juanico, músic i cantautor
●Dos membres de Sies.tv

El guanyador de la passada edició dels premis Sies.tv va ser L’espot del centenari del Palau de la Música Catalana. El segon premi se?l va emportar L’espot de la 9a Fira de Música al carrer de Vila-seca i el tercer guardó va ser lliurat al CCCB per L’anunci de Exposició Ballard.