La música inunda el Conservatori de Girona amb Obeses i el Cor jove

Les Bandes juvenil i professional i el Cor jove del Conservatori, dirigits per Lluís Caballeria, actuaran amb Obeses a l’Auditori de Girona

El Conservatori de Girona presentarà aquest curs un concert juntament amb el grup de pop rock Obeses. Les Bandes juvenil i professional, a més del Cor jove, actuaran el dia 1 de maig (20h) amb la formació osonenca a la Sala Simfònica de l’Auditori Palau de Congressos de Girona. El Concert s’emmarca dins la Temporada de Concerts del Conservatori de Girona.

Obeses3D posarà un centenar de músics damunt l’escenari de la Sala Simfònica de l’Auditori de Girona. L’espectacle combina l’actuació de la formació amb banda i cor. Després que el popular grup de pop rock l’estrenés fa un any  a l’Auditori de Barcelona, ara vol repetir l’experiència a Girona amb els estudiants del Conservatori.

Les entrades, a un preu simbòlic de 2,10€, ja estan a la venda a través de la web de l’Auditori de Girona http://www.auditorigirona.org.

L’actuació es centra en el tercer disc de la formació, “Monstres i Princeses”, estrenat el mes d’abril de 2015. Però també interpretaran algunes composicions dels seus treballs anteriors com “Obesisme Il·lustrat” i “Zel”. Després d’aquest treball ple de “colors, matisos i detalls”, en paraules dels mateixos membres de la formació, Obeses ha rebut el Premi Disc Català de l’any de Ràdio 4 i el Premi Enderrock de la crítica com a Millor Artista de l’any 2015.

Obeses està format per Arnau Tordera  (compositor, veu i guitarra), Jaume Coll (baix), Arnau Burdó (piano, teclats, veu) i Maiol Montané (bateria).