La Nau Ivanow celebra 10 anys D’activitat cultural

Ha organitzat un festival de música, exposicions i una setmana de portes obertes

El 1997 L’arquitecte i fotògraf Xavier Basiana va adquirir la Nau Ivanvow per transformar L’antiga fàbrica de pintures en un centre cultural.
Aquest espai, en 10 anys, s’ha convertit en un veritable centre vertebrador de cultura, activitats i contemporaneïtat, no només del barri de la Sagrera sinó de tota la ciutat. Actualment, sota el paraigua de la Fundació Sagrera, aquest remodelat edifici és un punt de trobada i intercanvi que reuneix les condicions òptimes per acollir espectacles i concerts, exposicions i presentacions. I és també sala de teatre, espai per tallers i assajos i hotel D’entitats i empreses associades que tenen aquí la seva seu.
Amb motiu del 10è aniversari, La Nau Ivanow ha organitzat una setmana de portes obertes, entre el 9 i el 14 de juny, durant la qual els visitants podran conèixer les instal·lacions i gaudir de concerts, un sopar a la fresca i de dues exposicions, sota el cartell de SAGRERA FESTIVAL 08. Cecilia Ledesma, el Quartet Promenade, Dani Nel·lo, Eneida Marta i Lídia Pujol seran els artistes que, a partir de 2/4 de 10 del vespre i des de dilluns i fins el dissabte, oferiran concerts a la Nau Ivanvow. El divendres, L’únic dia que no hi haurà actuació musical, es portarà a terme un sopar a la fresca per celebrar L’aniversari.
Durant aquests dies també es poden veure les exposicions ?Retrats per a la memòria. La lluita anifranquista al districte de Sant Andreu. 1939-1975? i una exposició de còmics de Jordi Soto.

Etiquetes: