La Nau Ivanow inaugura avui 1.200m2 destinats a la nova creació

L'acte comptarà amb una acció gràfica, una actuació i L'estrena de Ricard II de Shakespeare

La Nau Ivanow, coneguda com un espai per a la creació, producció i difusió de la cultura contemporània, inaugura avui dos nous espais annexos amb una acció gràfica de Suso33 i un ?showcase? del raper ZPU.
Les dues noves naus, que ocupen una superfície total de 3.000 m2, ampliaran la Ivanow per donar més solidesa a totes les seves activitats, exposicions, rodatges, videoart, concerts, tertúlies i teatre. Batejades com a ?NauGuillot’ i ?Nau Àbac? serviran de sales addicionals per donar suport a assajos i rodatges, ja que son espais totalment diàfans amb moltes possibilitats.

La Factoria Escènica Internacional (FEI), estrenarà Ricard II, un drama històric escrit per William Shakespeare i dirigit per Carme Portaceli. El muntatge compta amb un repartiment format per Manel Barceló, Carme Gonzàlez, Albert Pérez, Gabriela Flores, David Bagès i Dani NeL’lo; i és la gran aposta de la temporada 08-09 de la FEI, que es podrà veure a la Nau Ivanow fins el 29 de març. Carme Portaceli ens presenta una posada en escena marcada per la contradicció entre L’ordre moral i L’orde de L’acció com a essència de la nostra condició humana. Els actors representen els personatges per rols, per conceptes, deixant clar D’aquesta manera el Gran mecanisme que proposa Shakespeare. L’estrena de ?Ricard II? serà seguit D’una acció gràfica del grafiter Suso33, referent de la cultura urbana a Espanya, que pintarà una de les parets de les naus amb una de les seves populars creacions. Un cocktail per a conèixer els nous espais i un ?showcas!? del raper barceloní ZPU, conegut també com ?El hombre de oro? i ex líder del grup ?Magnatiz?, tancaran la vetllada.

Etiquetes: