"La Nit" de Moreno Bernardi s'estrena al Teatre Akadèmia

Moreno Bernardi ha construït una composició pels dos actors inspirant-se en ells i les seves habilitats interpretatives, tot i explorant la poesia que hi ha darrere de cada paraula

La Nit a partir del text de Bernard-Marie Koltés “La nit just abans dels boscos” interpretada per Guillem Gefaell i David Menéndez i dirigida per Moreno Bernardi es podrà veure al Teatre Akadèmia durant dues úniques setmanes, del 8 al 19 de juny.

El text de Bernard-Marie Koltés, un pamflet polític urbà d’amor i violència, és una de les obres més representades de l’autor. 

La peça exposa, en aquesta nit sota la pluja, la trobada d’aquests dos personatges amarats que es persegueixen i s’abracen en una dansa íntima i personal. És un quadre viu, físic i sonor, real, on els sentits del públic decideixen allò que volen endur-se.

A La Nit el director i coreògraf italià Moreno Bernardi, ha conduït als dos actors a un estudi continu durant tres anys sobre el sentit de les paraules la veu i el cos.

La Nit és una recerca i alhora una trobada entre dos actors amb la seva tècnica i un director amb la seva metodologia. És un acostament a una teatralitat personal, un viatge, que com en el text de Koltés, va cap dins de cada un, però que es submergeix en el contacte amb l’altre.