La Nit dels Museus, més enllà dels museus

L'edició D'aquest any expandirà L'esdeveniment a les xarxes socials a través de L'etiqueta #bcnesmuseu

El proper dissabte 19 de maig de les set del vespre a la una de la matinada, bona part dels museus de Barcelona i la seva àrea metropolitana obriran les portes per mostrar de forma gratuïta les seves exposicions, així com també oferir una sèrie D’activitats planificades per a L’ocasió. Enguany tothom pot ser partícip de la proposta gràcies a L’iniciativa #bcnesmuseu, un hashtag que permetrà una implicació des de les xarxes socials.
Són un total de 52 centres els que s’han adherit a aquesta iniciativa promoguda pel Consell d’Europa on participen més de 3.000 museus de 40 països dins del qual s’inclouen projectes com La Nuit Des Museés, Dia Internacional Dels Museus i el Dia Internacional Dels Museus (Xarxa De Museus Locals De La Diputació).
Els museus obriran al públic de forma gratuïta les seves col·leccions i exposicions temporals, i organitzaran concerts, espectacles de dansa, teatre, activitats infantils, visites guiades, conferències i performances. I per primera vegada s’obriran canals per a la seva vigència més enllà de L’entorn físic. D’aquesta manera no només podran participar els visitants presents sinó que també ho podran fer els virtuals.
Qualsevol persona, fent ús del seu dispositiu mòbil podrà contribuir a aquesta activitat explicant les seves experiències o opinions, o bé pujant fotos o vídeos a les diferents xarxes socials de les múltiples activitats i exposicions que es donaran lloc durant la nit. La manera de fer-ho serà afegint L’etiqueta #bcnesmuseu.
Etiquetes: