La nova edició del FITAG espera una gran afluència de públic als espectacles i activitats programats

El festival tindrà lloc la setmana del 22 al 26 d’agost a Girona amb el lema «El FITAG surt al carrer»

Redacció.- El Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) ja ha obert el registre per a l’adquisició d’entrades per a les obres teatrals, així com per a les inspiradores activitats diürnes, que tindran lloc a diversos espais culturals i singulars de la ciutat de Girona. 

Amb una rica història que abraça diverses disciplines artístiques, el FITAG és reconegut arreu del món per la seva excel·lència en presentar espectacles que combinen tradició i innovació. Enguany, el festival s’omple de promeses emocionants, amb una variada selecció d’obres teatrals que posen de manifest el talent i la creativitat de companyies gironines, catalanes, espanyoles i internacionalsA més de les produccions teatrals, el FITAG ofereix una àmplia gamma d’activitats diürnes per a tots els públics, que enriqueixen la comprensió i l’apreciació de les arts escèniques. Des de formació teatral en l’àmbit amateur, amb destacats professionals de la indústria, fins a tallers pràctics que permetran als assistents experimentar de prop el món del teatre i les seves diverses facetes. 

El procés per a l’adquisició d’entrades i la reserva de places per a les activitats diürnes es pot fer de manera senzilla a través del lloc web oficial del FITAG (www.fitag.cat). Les persones interessades en ser part d’una experiència cultural única estan convidats a visitar el lloc web i explorar les diferents opcions disponibles. 

Cada any, artistes i amants de les arts de tot el món convergeixen a Girona per celebrar la creativitat i l’expressió artística en un ambient de col·laboració i intercanvi. Mentre dura el FITAG es creen espais de debat, de convivència, d’intercanvi d’experiències, idees i coneixements entre els participants, el qual suposa una oportunitat única per interrelacionar el teatre amateur a escala nacional i internacional. 

El FITAG s’instaura com un punt de trobada on la diversitat cultural i la diversitat artística es fusionen per crear una experiència transformadora per als espectadors i participants. En aquesta XXIII edició, el FITAG oferirà de ben segur moments inoblidables que inspiraran i emocionaran tots els amants de les arts escèniques. 

L’espectacle inaugural tindrà lloc el dimarts 22 d’agost a les 18 h a la Casa Cultura de Girona, i serà a càrrec de la companyia Tràfec Teatre amb l’obra Descia-les
El FITAG, que tindrà lloc del 22 al 26 d’agost, amb el lema «El FITAG surt al carrer», està organitzat per la Diputació de Girona i coordinat per la Casa de Cultura, amb la col·laboració de la Generalitat i l’Ajuntament de Girona. 
Etiquetes: