La nova edició IN SITU 2014 portarà a Barcelona la dansa emergent del moment

El 18, 19 i 20 de desembre tindrà lloc al Claustre Santa Mònica de l’Arts Santa Mònica la nova edició d’IN SITU 2014

Del 18 al 20 de desembre tindrà lloc la 3a edició IN SITU – Mostra de dansa contemporània al Claustre Santa Mònica, de l’Arts Santa Mònica de Barcelona. Amb la nova edició IN SITU amplia dies i propostes per apropar la dansa emergent al públic Barceloní.

IN SITU neix a partir d’un anàlisi de la situació actual de la dansa contemporània, concretament del sector de creadors independents que desenvolupen el seu treball sense una estructura que els doni suport, i que es troben a cavall entre els creadors consagrats i els més novells. Per aquest motiu la mostra té la voluntat de donar suport a aquest sector creant una mostra on aquest col· lectiu pugui exhibir el seu treball. En aquesta 3a edició IN SITU mostrarà una selecció de 6 peces de creadors independents (emergents) que estan desenvolupant un llenguatge artístic propi . 

El principal objectiu de la mostra és posicionar-se com un punt de trobada on donar visibilitat, reconeixement i context a la creació independent de la dansa contemporània a Catalunya, oferint un espai als artistes o col·lectius artístics a obrir el seu treball a noves experiències d’exhibició i ampliar l’accés a un públic més divers a través de l’emplaçament i el format de l’exhibició.

D’altra banda, IN SITU vol apropar la dansa contemporània al públic emplaçant la mostra en diferents espais de la ciutat i creant espais de diàleg entre artistes i espectadors compartint el procés creatiu de cada artista. La mostra compagina actuacions i debats, un format pensat per dotar de cert dinamisme la mostra i al mateix temps crear els ambients necessaris per generar un debat entre espectadors i artistes .