La nova sala Stroika acull tres concerts de L’Estepa Mediterrània

Tot a punt per a l'off de la Fira Mediterrània de Manresa

Passada la inauguració i els dos primers caps de setmana de concerts amb grups de la talla de Plouen, Lax?n?Buxto, Skatalà o AiAiAi, la nova seu de la Casa de la Música a Manresa es consolida com a referent musical de la comarca del Bages oferint  tres concerts (5 i el 6 de novembre) de L’Estepa Mediterrània, L’Off de la Fira D’Espectacles D’Arrel Mediterrània de Manresa (del 4 al 7 de novembre).

Divendres 5 de novembre

22:00 h. Blues de Circ – estrena absoluta. Blues de Circ és un espectacle on sentiment i destresa s’uneixen en un mateix pentagrama en clau d’humor: blues i circ, sota el format de cafè-concert. Una banda de 5 músics en directe i fins a 6 acròbates per a aquesta proposta que ha estat concebuda per L’Aparador, un programa que vol establir ponts de diàleg entre diferents disciplines artístiques.

01:00 h. Balkatalan Experience – Què pot passar quan sumen forces tres discjòqueis, dos videojòqueis i tres ballarins per proposar un viatge audiovisual que busca i troba la connexió entre les músiques d’arrel gitana de Catalunya i els Balcans’ Sempre hi ha moviment en aquesta cerimònia d’imatges, ritmes i alcohol. Música per mirar, imatges per ballar.

Dissabte 6 de novembre

23:30 h. Obrint Pas – La música que resulta de la seva particular fusió de sons i instruments tradicionals valencians amb el millor dels ritmes actuals (ska, reggae, rock, hardcore) i la importància dels espectacles en directe són la seva formula. Els de l’Horta han demostrat en els darrers cinc anys per què son la banda catalana de rock amb més repercussió internacional. La seva darrera inacabable gira ha estat la que han dut a terme per defensar el seu darrer disc, Benvinguts al paradís.