La nova temporada del CAET combina grans èxits amb obres de petit format

Lolita Flores amb Joan Ollé, Clara Segura i Pablo Derqui amb Oriol Broggi, Oriol Pla, El Tricicle, Andreu Benito i Mar Ulldemolins amb Àlex Rigola, Pep Cruz, Pere Faura, Òscar Intente o Cris Blanco són alguns dels protagonistes de la nova programació del CAET

El Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET) ha presentat avui la seva nova temporada teatral pels mesos de gener a juny de 2016. L’acte ha comptat amb la presència de Pep Pla, director del CAET, Jordi Flores, regidor de cultura de l’Ajuntament de Terrassa, i la responsable de La Xarxa de Terrassa, Marta Huguet.

La nova programació, variada, de qualitat i contemporània, està pensada per als diferents públics de la ciutat.

 

Dels grans èxits al petit format

Entre les obres de la nova programació hi trobem grans èxits de l’escena teatral catalana. 
Des de l’adaptació de La Perla 29 d'”Una Giornata Particolare”, amb Pablo Derqui i Clara Segura, passant per l’aplaudida “Marits i Mullers” d’Àlex Rigola, adaptació del guió de Woody Allen, o la versió de Joan Ollé de la novel·la de Mercè Rodoreda: “La Plaza del Diamante”, amb la gran Lolita Flores en el paper de Colometa. 
També les comèdies “Top Model”, amb Pep Cruz, Anna Azcona i Jordi Coromina o “Bits”, l’últim espectacle d’El Tricicle.

A la Sala Maria Plans, hi haurà alguns espectacles de petit format com ara “Aula Brecht”, amb el vallesà Òscar Intente i entorn l’autor alemany Bertolt Brecht; “Ragazzo”, de Lali Álvarez i amb Oriol Pla, que rememora i denuncia l’assassinat de Carlo Giuliani i els aldarulls de Gènova 2001 durant la cimera del G8; i “Lampedusa”, una obra sobre la immigració que ens arriba de la mà de la companyia emergent terrassenca Punt i Seguit Teatre. 

 

Programació TeNeTera

El CAET també completa la seva línia més TeNeTera de creació contemporània i llenguatges multidisciplinars amb la coproducció i estrena de “Bad Translation” de la performer Cris Blanco, i l’última creació del ballarí Pere Faura, “Sin Baile No Hay Paraíso”.

 

Tornen el MART i l’Elixir poètic

Un any més, i ja en seran tres, el CAET dóna suport al festival poètic de Terrassa impulsat per Rosa Boladeras. Els protagonistes de l'”Elixir” són poetes i músics i l’objectiu, omplir de bellesa carrers, terrats, jardins i balcons.
La Micro Arts Escèniques de Terrassa, la mostra del panorama escènic de la ciutat, també arriba a la tercera edició aplegant diversos creadors que presentaran els seus treballs en format microescènic.

 

La programació infantil de la Xarxa

La nova temporada també té en compte els més petits i ofereix una programació especial per gaudir del teatre en família. En col·laboració amb la Xarxa de Terrassa, el CAET presenta les següents propostes: “Alícia al País de les Meravelles”, “Contes Amagats”, “Hansel i Gretel” i “La Mongetera Màgica”.