La pallassa Bleda presenta el seu darrer treball "Tutturutut… La princesa!" al Teatre de Salt. Una proposta de teatre de clown que desmitifica el món de les princeses

L'espectacle, recomanat per a nens i nenes de 3 a 8 anys, forma part de la programació familiar d'El Planter, i es podrà veure aquest diumenge a les 12h, amb un taller (gratuït) previ a la funció

El proper diumenge 6 de març a les 12h, la Cia. La Bleda presenta el seu darrer treball “Tutturutut…La Princesa!” al Teatre de Salt dins de la programació familiar d’El Planter. Una proposta de teatre de clown infantil, recomanada per a nens i nenes de 3 a 8 anys, que compta amb la interpretació de la pallassa Bleda (Helena Escobar),  que ha perdut el seu tresor i emprèn un llarg viatge per recuperar-lo.

La gironina Helena Escobar desplega les seves habilitats de clown, disfressant-se de princesa i jugant amb els estereotips femenins, per capgirar-los i convertir-se en una intrèpida aventurera a la recerca d’un tresor. L’univers de La Bleda està representat en un armari amb portes que s’obren i es tanquen, i que es va transformant com a únic element escenogràfic. Una porta a un altre món, una escletxa a un univers fantàstic, l’entrada a un món desconegut i curiós.

El Planter ha programat el taller gratuït  “Pinta, Retalla i Juga” que tindrà lloc al vestíbul del Teatre de Salt a les 11h abans de la funció.  No cal inscripció prèvia.