La Pegatina, Arnau Griso i Ovidi5 són els tres nous artistes que avança el Festival Strenes

La Pegatina, estrenarà en directe les cançons del seu nou disc Darle la vuelta

Redacció.-  El Festival Strenes de Girona presenta un segon avançament de cartell amb tres noves incorporacions. La Pegatina, que estrenarà en directe les cançons del seu nou disc Darle la vuelta i que farà el seu primer concert a l’Estat després d’un any i mig sense pujar als escenaris per culpa de la pandèmia. Arnau Griso, que estrenaran a Girona el seu nou espectacle amb les noves cançons que publicaran pròximament. I, Ovidi5, la formació de David Caño, Borja Penalba, David Fernàndez i Mireia Vives, que presentaran el seu primer disc, titulat Ovidi a la Beckett, en un concert on homenatjaran al gran Ovidi Montllor quan s’acompleixen vint-i-cinc anys de la seva mort, en un format molt especial gràcies a la col·laboració en directe del mestre Toti Soler.
Aquest nou avançament se suma als artistes que es van anunciar al desembre com Amaral, Stay Homas, La Casa Azul, Oques Grasses, Buhos o Ferran Palau. Amb això, ja es coneix una catorzena de la vintena de creadors que formaran part del cartell de la vuitena edició del festival.
“La creació no es pot ni restringir ni confinar”  és el lema d’aquesta edició del Festival Strenes. El festival sempre ha fet costat als creadors i creadores i, en aquests temps d’incertesa, no deixarà de fer-ho. El festival gironí vol recuperar la normalitat que ha robat la Covid-19. Ho fa perquè els músics, les músiques i el sector en general necessita poder tirar endavant. I ho fa amb la voluntat de ser el pal de paller, el far que encoratgi tots els festivals, festes majors i programacions que encara s’estan plantejant si han de continuar endavant o no amb les seves produccions. L’Strenes llança un crit contundent: si ens ho proposem, és possible.