“La Pell Fina” torna per últim cop al Teatre Borràs després de 165 funcions i més de 33.000 espectadors

"La Pell Fina" es podrà veure només quatre setmanes al Teatre Borràs el 27 de juny al 21 de juliol

Redacció.- La Pell Fina, una de les comèdies més aclamades per públic i crítica, torna a partir del 27 de juny al Teatre Borràs. L’obra creada per Carmen Marfà i Yago Alonso fa la seva quarta i última temporada per reflexionar en clau d’humor sobre les veritats amagades i la tolerància, i tornarà a posar damunt l’escenari la química dels seus protagonistes: Biel Duran, Laura Pau, Francesc Ferrer i Laura Porta.

Després d’èxits com Ovelles o Instruccions per enterrar a un pare, La Pell Fina és l’explosió definitiva dels dramaturgs Carmen Marfà i Yago Alonso. 165 funcions i més de 33.000 espectadors després, el fenomen continua amb l’estrena de la seva quarta temporada.

L’obra es va estrenar per primera vegada al 5 de maig de 2022 a la sala Flyhard, on es va representar durant dues temporades. També ha recorregut diverses ciutats en una gira amb més de 50 representacions. La temporada passada ja va aterrar al Teatre Borràs, on també va ser un èxit.

L’espectacle, que es reestrena el 27 de juny al Teatre Borràs, estarà en cartell durant quatre úniques setmanes, de manera improrrogable, fins al 21 de juliol.

Sinopsi

El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer al petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa anar, sense donar-li molta importància, que el bebè de l’Eloi i Sònia és molt lleig. A partir d’aquí, tot i que els recentment estrenats pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascun guardava.

La Pell Fina parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Aquesta obra reflexiona, en clau d’humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Ens cuidem bastant els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que cuidar-nos continua sent una assignatura pendent.

La crítica n’ha dit…

“La peça no decep. Aconsegueix portar al públic al port de l’emoció navegant pel riu cabalós de la comèdia. Va com un tro.”

Jordi Bordes, Recomana.cat

“Les interpretacions són esplèndides. Individualment i en conjunt, sense matisos.”
Oriol Osan, Núvol

“Una comèdia perfecta.”
Magí Camps, La Vanguardia

“Ben escrita, ben interpretada. Una història senzilla però eficaç, uns diàlegs punyents, un ritme precís i sobretot entretinguda, divertida i amb un cert punt reflexiu.”
Pep Vila, Recomana.cat

“Carmen Marfà y Yago Alonso vuelven (…) para demostrar su dominio de la comedia generacional, esta vez pivotando sobre la maternidad.”
Manel Pérez i Muñoz, El Periódico

“Una gran comèdia generacional”.

Andreu Gomila, Timeout

“Una peça brillant i hilarant”.

Èlia Tabuenca, Espectáculos BCN

“Una obra muy bien escrita de comedia escalonada e hilarante llena de momentazos para el recuerdo.”

Norman Marsà, En platea

Fitxa artística

Autoria i direcció: Yago Alonso i Carmen Marfà

Repartiment: Biel Duran, Laura Porta, Francesc Ferrer, Laura Pau

Escenografia: Elisenda Pérez

Vestuari: Nídia Tusal

Disseny d’il·luminació: Xavi Gardés

Imatge: Sergi Panizo

Audiovisuals: Gusto Audiovisual / Marta Caravaca

Disseny gràfic: Eladi Bonastre

Regidoria: Laura Manchón i Concha Milla

Tècnics de muntatge: Fernando Portillo i Francesc Martínez

Administració: Josep Maria Milla

Comunicació i premsa: Elisenda Riera Rovira i La Tremenda

Producció executiva: Clara Cols Torras, Sergio Matamala i Clàudia Flores

Amb la col·laboració de: Lluïsos de Gràcia, Cal Bolet – Ajuntament de Vilafranca del Penedès i Xarxa Alcover

Amb el patrocini de: Zen Barcelona Eyewear i KUMI sneakers

Etiquetes: