La perversitat de l'amor

El Teatre de Salt i el Poliorama acullen una nova versió de Petits crims conjugals

Ramon Madaula i Laura Conejero tornen als escenaris amb una nova proposta D’Eric Emmanuel Schmitt: Petits crims conjugals sota la direcció de Xicu Masó a Salt els dies 4, 5 i 6 de febrer i partir del 16 al Teatre Poliorama.

Després de L’èxit que van obtenir amb El llibertí, Ramon Madaula i Laura Conejero tornen de nou per interpretar a una parella ? en Gilles i la Lisa- a través de la qual Eric-Emmanuel Schmitt s’endinsa en la perversitat de L’amor, i com, per amor, es pot arribar a cometre un crim.

A Petits crims conjugals els sentiments són abordats en clau D’intriga a partir D’un misteriós accident que ha comès un dels dos protagonistes. Però com diu Eric-Emmanuel Schimtt L’obra exposa una intriga tortuosa però les seves peripècies només busquen permetre L’anàlisi de la parella.

Així durant L’hora i mitja que dura Petits crims conjugals assistim a uns diàlegs D’una parella que porta 15 anys junts fent que L’obra furgui en la complexitat del nostre ser més que simplificar-lo. Com diu Eric-Emmanuel Schmitt:?L’amor sobreviu a L’encontre? Respira encara quan no és atacat’ Què passa quan Romeu i Julieta es casen? Només la vida em podia contestar aquesta pregunta. Vaig haver D’esperar a tenir 40 anys per poder fer-me una idea de la relació conjugal i, amb aquesta idea, fer una obra. Petits crims conjugals és testimoni D’aquesta maduresa?.

Venda d’entrades

Etiquetes:
, ,