‘La Pols i l’Era’ homenatja el pop ie-ié dels 60 amb dos actuacions úniques a L’Auditori i a CanetRock 016

El disc reuneix en escena personalitats com Francesc Burrull, Núria Feliu, Joan Colomo, Núria Graham o Òscar Dalmau

L’Auditori i CanetRock 016 seran els únics indrets en els quals es podrà veure l’espectacle de ‘La Pols i l’Era’, inspirat del nou treball discogràfic amb el mateix nom produït per Bankrobber, que sortirà al mercat el divendres 19 de febrer. 
 
El projecte, iniciativa d’en Guillamino i el guionista Oriol de Balanzó (‘La competència’ de Rac1), retrà homenatge al festiu pop ie-ié de la dècada dels 60. Sota el mestratge del periodista Òscar Dalmau, ‘La Pols i l’Era’ recupera antigues cançons de l’èpocaper formar un repertori nou, que interpretaran músics i cantants de diferents generacions.
 
Així, Francesc Burrull, Núria Feliu o Lita Torelló formaran duet amb noms de darreríssima hora, com Joan Colomo, Joan Eril, Martí Sales (Surfing Sirles), Ernest Crusats (La Iaia), Núria Graham, Eduard Gener, Eric Sueiro (The Saurs), l’irreverent El Gordo del Puru o el propi Òscar Dalmau. El també periodista Jordi Beltran guiarà el show en directe, com ho fa en el disc.
 
Després de passar per L’Auditori, on s’estrenarà el proper 18 de maig, ‘La Pols i l’Era’ aterrarà el 2 de juliol a Canet de Mar per formar part de la 3a edició de CanetRock amb un format estiuenc i fet a mida pel mític festival. Aquesta actuació posarà punt i final a la gira del disc.  
 
CanetRock 016

Més enllà de l’espectacle ‘La Pols i l’Era’, completa el cartell d’enguany de CanetRock: Manel, Els Catarres, La Raíz, Aspencat, La Gran Pegatina, Els Pets, Sidonie, Sangraït per Quim Mandado i LGP, Miquel del Roig, Animal, Blaumut i el guanyador del concurs CanetRock Sona9, escollit per votació popular el proper 9 de juny.